otrdiena, augusts 21

Programma Disco manā web lapā

Sen jau neko nebiju rakstījis priekš savas web lapas, tāpēc saņēmos un vakar izliku programmas Disco aprakstu. Tā ir CD/DVD rakstīšanas programma uz Mac OS X. Protams var uz Mac iztikt ar standarta disku rakstītāju, kas ir iebūvēts operētājsistēmā, bet nav tas tik parocīgi. Ar Disco rakstīšanas procesu var ievērojami atvieglot un arī padarīt to atraktīvāku.

Turpmāk vajadzēs vēl uzrakstīt kādus programmu aprakstus, proti programmu man tagad ir pietiekoši daudz :). Teiksim vakar iegādājos ļoti jauku un vienkāršu spēli priekš Mac - Pax Galaxia (ir versija arī priekš Windows). Tā ir tāda mini stratēģiska spēle. Patīk man tādas mazas un "lipīgas" spēles, tad arī cena tai bija nu ļoti laba - $9,99. Proti pilna cenai spēlei ir $20, bet vakar iekš www.mupromo.com bija akcija, kur šo programmu varēja nopirkt ar atlaidi.

Tātad uzlikšu sev plānos uzrakstīt apskatus programmām: TextMate, Delicious Library, NewsFire, Fireworks CS3, Aperture (te gan būs ilgāk jāpiestrādā jo programma diezgan apjomīga) un kad atnāks paka tad arī iWork '08.

Ehhh, ka tik visam laika pietiktu...

Nav komentāru: